" Jag har sett hur yogan har hjälpt människor till att höja hela sin livskvalité, fysiskt, mentalt och emotionellt. En liten stund på mattan ger en livstid av positiva förändringar."


För bokningsbara öppna klasser och workshops håll utkik här 

Goddess Flow

Goddess Flow riktar sig til dig som vill fördjupa din yogapraktik och dyka in myter och traditioner för att hitta din inre Gudinna! Vi utforskar i gemenskap och använder oss av olika tekniker och yogaformer, somatiska röresler, chanting och mantran.

" Yoga med härliga Melissa är magi för kropp & knopp. Jag är så glad för den fina gemenskapen som finns på Lunashakti Yoga" - Linda Karlsson 
                              

Hatha Yoga Kurs Torsdagar 17.30 
Fåtal platser kvar Våren 2023

Yinyoga Flow

Yinyogan lägger fokus på att släppa de lager av spänningar som kroppen samlat på sig. I Yin finns ingen ansträngning, bindväv och ligament tillåts få den tid den behöver att återfuktas och ge en mer långvarig känsla av smidighet och rörelsefrihet i kroppen.

Positionerna hålls i 3-10 min, hjälpmedel som bolster, klossar och filtar finns i studion och ger dig garanterat en skön stund på mattan. Mellan positionerna bjuder vi in till mjuk rörelse som öppnar upp och skapar flöde. Ingen erfarenhet av yoga behövs. Yinyoga är ett perfekt komplement till annan fysisk träning och utövas av elitidrottare världen över för att hålla sin kropp smidig och mjuk.


                                                 
           "Yinyoga är som balsam för allt som är du!"

                                                                   Yinyoga finns som kurs Tisdagar & Torsdagar kl 19.00 
                                                                    Kursen på torsdagarär FULLBOKAD Vårterminen 2023!

 

Yoga för män

En kurs som är utformad för att mjuka upp ryggar, höfter och skapa mer rörliget. Många män upplever problem i dessa områden och kan genom yogan få bättre livskvalité. Vi fokuserar på att stilla sinnet och få en chans till återhämtning i en stressfri och tillåtande miljö där vi blandar fysiska yoga med yinyoga och restorativa positioner. 

Maila för  intresseanmälan till info@lunashakti.se


"Med en stor ryggoperation hösten 2018 och ett både fysiskt och mentalt stressigt jobb är yogan hos Melissa en av veckans höjdpunkter! Yogan vi gör ger stort resultat både i rörlighet samt i mental avslappning vilket gör att man tränar sitt fokus. Lägg där till en helt strålande gemenskap i klassen! Detta kan jag starkt rekommendera" - Joakim Gustafsson"


 

FLYoga - Flygande yoga

FLYoga är en underbar yoga form där du viktlöst kan utforska yogapositioner utan att slita på eller belasta leder och hjälper ryggen att sträcka ut och förlängas. Vi använder oss av en yogagunga som bär dig under hela klassen. FLYoga kan göras som ett styrke pass, en yinyogaklass eller nyttjas till meditativ vila där du ligger som i en kokong och vilar in i yogisk sömn. 

Kursen är FULLBOKAD ! Maila din eventförfrågan till info@lunashakti.se